Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας
Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Με ένα ιδιαίτερο σκληρό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες της Προέδρου της Βουλής Ζωής με στόχους τους δύο κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες: τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, κυβενρητικοί κύκλοι αναφέρουν: «Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Υπενθυμίζεται πως η κ. υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι οι κ. ς και αντιμετωπίζουν τους Θεσμούς σαν «τσιφλίκι και ιδιοκτησία τους», κατηγορώντας αμφοτέρους για ενέργειες που καταστρατηγούν το .

Απάντηση από την «Λαϊκή Ενότητα»:

Οι άνθρωποι του συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας σε κύκλους της ς σχετικά με τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η πρόεδρος της Βουλής υπερασπίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια τη λειτουργία των θεσμών» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο νεόκοπος πολιτικός σχηματισμός.

«Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής  προσπάθειας της ς», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγει η της «Λαϊκής Ενότητας».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση