Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας
Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Με ένα ιδιαίτερο σκληρό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες επιθέσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχους τους δύο κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες: τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, κυβενρητικοί κύκλοι αναφέρουν: «Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι οι κ. Πρ. Παυλόπουλος και Αλ. Τσίπρας αντιμετωπίζουν τους Θεσμούς σαν «τσιφλίκι και ιδιοκτησία τους», κατηγορώντας αμφοτέρους για ενέργειες που καταστρατηγούν το Σύνταγμα.

Απάντηση από την «Λαϊκή Ενότητα»:

Οι άνθρωποι του Μαξίμου συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας σε κύκλους της κυβέρνησης σχετικά με τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η πρόεδρος της Βουλής υπερασπίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια τη λειτουργία των θεσμών» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο νεόκοπος πολιτικός σχηματισμός.

«Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής  προσπάθειας της κυβέρνησης», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της «Λαϊκής Ενότητας».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις ακτινοθεραπείες καρκινοπαθών της Μαγνησίας… - https://t.co/0ijOmY3jfm -

  • Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ - https://t.co/D2R9o2o1U2 -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ - https://t.co/R5SsOkQ0Iu -

"Αλιεύοντας" την είδηση