Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας
Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Με ένα ιδιαίτερο σκληρό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες επιθέσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχους τους δύο κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες: τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, κυβενρητικοί κύκλοι αναφέρουν: «Η της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι οι κ. Πρ. και Αλ. Τσίπρας αντιμετωπίζουν τους Θεσμούς σαν «τσιφλίκι και ιδιοκτησία τους», κατηγορώντας αμφοτέρους για ενέργειες που καταστρατηγούν το Σύνταγμα.

Απάντηση από την «Λαϊκή Ενότητα»:

Οι άνθρωποι του συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας σε κύκλους της κυβέρνησης σχετικά με τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η της Βουλής υπερασπίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια τη λειτουργία των θεσμών» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο νεόκοπος πολιτικός σχηματισμός.

«Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής  προσπάθειας της κυβέρνησης», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της «Λαϊκής Ενότητας».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση