Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης
Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης

Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης

«Η κυβέρνηση διθέτει την κοινοβουλευτική και κοινωνική στήριξη που χρειάζεται, για να υλοποιήσει τον άμεσο και τον μακροπρόθεσμο πολιτικό της σχεδιασμό, χωρίς κανενός είδους υπαναχωρήσεις», τονίζουν κυβερνητικές στο -, επισημαίνοντας την σταθερότητα και τη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας και απορρίπτοντας παράλληλα τα σενάρια περί «οικουμενικής κυβέρνησης».

Τα σενάρια αυτά, για την κυβέρνηση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από «ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων κέντρων, που θα ήθελαν να ελέγξουν την κυβερνητική , ιδιαίτερα στα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς», συμπληρώνουν οι ίδιες .

Η κυβέρνηση προσηλώνεται τ στον επόμενο στόχο: την πρώτη αξιολόγηση, με την οποία τονίζει ότι ολοκληρώνεται η πιο δύσκολη φάση της συμφωνίας και μετά την οποία, όπως σημειώνει, θα αρχίσει να χαλαρώνει η πίεση στην κοινωνία και την , καθώς επίσης και την έναρξη της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του χρέους.

Προαναγγέλλει δε ότι παράλληλα θα επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο σε τομείς που δεν συναρτώνται με την συμφωνία, και στο οποίο περιλαμβάνεται και η έναρξη -τις αμέσως επόμενες ημέρες- προγράμματος που αφορά 12.800 θέσεις ς (σ.σ. από τον συνολικό σχεδιασμό για 100.000 το επόμενο εξάμηνο).

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση