Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης
Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης

Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» ορισμένων τα περί οικουμενικής κυβέρνησης

«Η διαθέτει την κοινοβουλευτική και κοινωνική στήριξη που χρειάζεται, για να υλοποιήσει τον άμεσο και τον μακροπρόθεσμο πολιτικό της σχεδιασμό, χωρίς κανενός είδους υπαναχωρήσεις», τονίζουν κυβερνητικές στο -, επισημαίνοντας την και τη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας και απορρίπτοντας παράλληλα τα σενάρια περί «οικουμενικής κυβέρνησης».

Τα σενάρια αυτά, για την , δεν είναι τίποτα περισσότερο από «ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων κέντρων, που θα ήθελαν να ελέγξουν την κυβερνητική , ιδιαίτερα στα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς», συμπληρώνουν οι ίδιες .

Η κυβέρνηση προσηλώνεται τώρα στον επόμενο στόχο: την πρώτη , με την οποία τονίζει ότι ολοκληρώνεται η πιο δύσκολη φάση της συμφωνίας και μετά την οποία, όπως σημειώνει, θα αρχίσει να χαλαρώνει η πίεση στην κοινωνία και την οικονομία, καθώς επίσης και την έναρξη της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του χρέους.

Προαναγγέλλει δε ότι παράλληλα θα επιταχυνθεί το κυβερνητικό σε τομείς που δεν συναρτώνται με την συμφωνία, και στο οποίο περιλαμβάνεται και η έναρξη -τις αμέσως επόμενες ημέρες- προγράμματος που αφορά 12.800 θέσεις απασχόλησης (σ.σ. από τον συνολικό σχεδιασμό για .000 το επόμενο εξάμηνο).

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση