Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τη ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, για τις , κήρυξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή , διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 , 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια .

«Η Ολομέλεια δεν μπορεί να συνεδριάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, πολιτικές δυνάμεις και δημοκρατικές, που θα αγωνιστούν, ώστε αυτή η Βουλή να είναι ζωντανό κύτταρο δημοκρατίας κι όχι κλοτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται τη κατάλυση της ς, αλλά και τη σίγαση και τη φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχαρίστησε τους που παρέστησαν και εξέφρασε την λύπη της «για κεί που δεν βρήκαν την τιμή και την δύναμη να παρίστανται».

Η Ζωή ανέγνωσε επίσης ανοιχτή επιστολή της προς τον Μανώλη Γλέζο εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της «για το σταθερό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για να μη περάσει το 3ο Μνημόνιο».

Τέλος, η Ζωή νσταντοπούλου ανακοίνωσε την σύγκληση της Ολομέλειας αύριο με αντικείμενο συνεδρίασης το της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση