Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τη ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, κήρυξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 βουλευτές, 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια Βαλαβάνη.

«Η Ολομέλεια δεν μπορεί να συνεδριάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, πολιτικές δυνάμεις και δημοκρατικές, που θα αγωνιστούν, ώστε αυτή η Βουλή να είναι ζωντανό κύτταρο δημοκρατίας κι όχι κλοτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται τη κατάλυση της Δημοκρατίας, αλλά και τη σίγαση και τη φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές που παρέστησαν και εξέφρασε την λύπη της «για κείνους που δεν βρήκαν την τιμή και την δύναμη να παρίστανται».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέγνωσε επίσης ανοιχτή επιστολή της προς τον Μανώλη Γλέζο εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της «για το σταθερό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για να μη περάσει το 3ο Μνημόνιο».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την σύγκληση της Ολομέλειας αύριο με αντικείμενο συνεδρίασης το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελευταίο ψάρεμα για 58χρονο στο Λεφόκαστρο - https://t.co/B7RXEJBrP5 -

  • Κρούσματα κορωνοϊού στο Άγιον Όρος - https://t.co/WZTix3yjcO -

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση