Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τη ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, για τις γερμανικές , κήρυξε η πρόεδρος της Βουλής , διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 , 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια Βαλαβάνη.

«Η Ολομέλεια δεν μπορεί να συνεδριάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, πολιτικές δυνάμεις και δημοκρατικές, που θα αγωνιστούν, ώστε αυτή η Βουλή να είναι ζωντανό κύτταρο δημοκρατίας κι όχι κλοτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται τη κατάλυση της Δημοκρατίας, αλλά και τη σίγαση και τη φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχαρίστησε τους που παρέστησαν και εξέφρασε την λύπη της «για κείνους που δεν βρήκαν την τιμή και την δύναμη να παρίστανται».

Η ανέγνωσε επίσης ανοιχτή της προς τον Μανώλη Γλέζο εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της «για το σταθερό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για να μη περάσει το 3ο Μνημόνιο».

Τέλος, η Ζωή ανακοίνωσε την σύγκληση της Ολομέλειας αύριο με αντικείμενο συνεδρίασης το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση