Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τη ματαίωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, για τις γερμανικές , κήρυξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 βουλευτές, 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η .

«Η Ολομέλεια δεν μπορεί να συνεδριάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, πολιτικές δυνάμεις και δημοκρατικές, που θα αγωνιστούν, ώστε αυτή η να είναι ζωντανό κύτταρο δημοκρατίας κι όχι κλοτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται τη κατάλυση της Δημοκρατίας, αλλά και τη σίγαση και τη φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές που παρέστησαν και εξέφρασε την λύπη της «για κείνους που δεν βρήκαν την τιμή και την δύναμη να παρίστανται».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέγνωσε επίσης ανοιχτή της προς τον Μανώλη Γλέζο εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της «για το σταθερό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για να μη περάσει το 3ο Μνημόνιο».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την σύγκληση της Ολομέλειας αύριο με αντικείμενο συνεδρίασης το της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση