Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τη ματαίωση της ς της Ολομέλειας της ς, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, κήρυξε η πρόεδρος της ς , διαπιστώνοντας έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα παρίσταντο μόλις 16 , 15 εξ αυτών της Λαϊκής Ενότητας και η Νάντια Βαλαβάνη.

«Η Ολομέλεια δεν μπορεί να συνεδριάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, πολιτικές δυνάμεις και δημοκρατικές, που θα αγωνιστούν, ώστε αυτή η Βουλή να είναι ζωντανό κύτταρο δημοκρατίας κι όχι κλοτσοσκούφι στα χέρια εκείνων που απεργάζονται τη κατάλυση της Δημοκρατίας, αλλά και τη σίγαση και τη φίμωση κάθε δημοκρατικής φωνής» τόνισε η , αφού ευχαρίστησε τους που παρέστησαν και εξέφρασε την λύπη της «για κεί που δεν βρήκαν την τιμή και την δύναμη να παρίστανται».

Η ανέγνωσε επίσης ανοιχτή επιστολή της προς τον Μανώλη Γλέζο εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της «για το σταθερό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για να μη περάσει το 3ο Μνημόνιο».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την σύγκληση της Ολομέλειας αύριο με αντικείμενο ς το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση