Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου
Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου

Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου

Σημντική εξέλιξη γι τα στελέχη των χαρακτηρίζει η τ. υφ και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας την θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου σε μόνιμη βάση, για τα στελέχη των .

Συγκεκριμένα η κα . Χρυσοβελώνη κατόπιν συναντήσεων που είχε και η ίδια αρκετές φορές με την Ένωση Στρατιωτικών ς Θεσσαλίας, αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από την εξέλιξη του θέματος και στον σωστό χειρισμό της από τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο όπου μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά θεσπίζεται το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς.

Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε η Ένωση στον υπουργό Άμυνας και που κοινοποιήθηκε και στην ίδια, η κα. Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του κ. Καμμένου για τα μισθολογικά θέματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Θεωρώ ότι o Άμυνας θα φροντίσει να δρομολογηθεί σύντομα η επέκταση του επιδόματος και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές της χς μας. Ευχαριστώ την Ένωση Στρατιωτικών ς Θεσσαλίας για την άψογη μέχρι σήμερα συν μας και υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστεί».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση