Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου
Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου

Μ. Χρυσοβελώνη: σημαντικό βήμα η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου

Σημαντική εξέλιξη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζει η τ. υφυπουργός και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας την θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου σε μόνιμη βάση, για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα η κα . κατόπιν συναντήσεων που είχε και η ίδια αρκετές φορές με την Ένωση Στρατιωτικών , αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από την εξέλιξη του θέματος και στον σωστό χειρισμό της από τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο όπου μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά θεσπίζεται το στους στρατιωτικούς.

Με αφορμή την ευχαριστήρια που απέστειλε η Ένωση στον υπουργό Άμυνας και που κοινοποιήθηκε και στην ίδια, η κα. δήλωσε: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του κ. Καμμένου για τα μισθολογικά θέματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Θεωρώ ότι o Άμυνας θα φροντίσει να δρομολογηθεί σύντομα η επέκταση του επιδόματος και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας. Ευχαριστώ την Ένωση Στρατιωτικών για την άψογη μέχρι σήμερα μας και υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστεί».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση