Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Λεβέντης: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας από τον λαό»

Λεβέντης: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας από τον λαό»

α ζητήσει συγγνώμη από τον λαό που τον πίστεψε και ιδίως από τη , κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπαναχώρησε από τις εξαγγελίες του και ψήφισε Μνημόνιο.

Επίσης, κατηγόρησε τον ότι κυβερνάει με το των 50 εδρών, όπως ακριβώς και οι «δεξιές κυβερνήσεις» και πως παριστάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τα εκλογικά ποσοστά, τα οποία – λαμομένης υπόψη της αποχής – δείχνουν ότι τον ψήφισαν μόλις 22 στους Έλληνες.

Ακόμη, με αφορμή το γεγονός ότι η Δ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην , κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αολίτευσης ότι επιστρέφει στα κόμπλεξ της δεξιάς πολιτικής.

Ωστόσο, για την αρνητική στάση που θα τηρήσει το κόμμα του στην αποψινή ψηφοφορία, ο κ. Λεβέντης αιτιολόγησε πως ο πρωθυπουργός αγνόησε τις προτάσεις-προϋποθέσεις που είχε θέσει προκειμένου να παράσχει την εμπιστοσύνη του στην . Εξάλλου, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη λειτουργία της Βουλής, αλλά και για τη δομή του πολιτικού συστήματος, ενώ έκανε λόγο για υπέρογκο κόστος της Δημοκρατίας.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης, απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, είπε: «Με είπατε λαγό. Η ιστορία θα δείξει ποιος είναι λαγός. Ξέρουμε ποιος έκανε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση