Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική
Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική

Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική

Την άποψή του ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια αντιμνημονιακή , εξέφρασε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ) ο Κώστας Λαπαβίτσας.

Ο βουλευτής του αναφερόμενος στα σενάρια για επιστροφή στην , ανέφερε ότι ««Η από μόνη της δεν είναι απάντηση για τίποτε… Η κοινωνία χρειάζεται αντιμνημονιακό πρόγραμμα. Το 61 – 62% του δημοψηφίσματος επείγει να βρει φωνή και έκφραση».

Ο κ. Λαπαβίτσας είπε πως η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί για στάση πληρωμών, εθνικο τραπεζών και παραγωγική ανασυγκρότηση προκειμένου να μπορέσει να βγει από την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία έξι περίπου χρόνια.

Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε πως δεν θέλει να δει τον πρωθυπουργό να υπογράφει ένα μνημόνιο, ενώ για τη συμφωνία που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η , ήταν κατηγορηματικός: «Αν υπάρξει και ψηφιστεί η συμφωνία και ο μεταλλαχθεί σε μνημονιακό κόμμα και θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πρόβλημα της ς τονίζοντας ότι ««η κατάσταση στα νησιά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, δεν γίνεται να επαφίεται η αντιμετώπιση στην τοπική κοινωνία χρειάζονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να λειτουργεί σα στρατόπεδο».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση