Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική
Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική

Λαπαβίτσας: Η Ελλάδα χρειάζεται αντιμνημονιακή πολιτική

Την άποψή του ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια αντιμνημονιακή , εξέφρασε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ) ο Κώστας Λαπαβίτσας.

Ο του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα σενάρια για επιστροφή στην δραχμή, ανέφερε ότι ««Η δραχμή από μόνη της δεν είναι απάντηση για τίποτε… Η χρειάζεται αντιμνημονιακό . Το 61 – 62% του δημοψηφίσματος επείγει να βρει φωνή και έκφραση».

Ο κ. Λαπαβίτσας είπε πως η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί για , εθνικο τραπεζών και παραγωγική ανασυγκρότηση προκειμένου να μπορέσει να βγει από την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία έξι περίπου χρόνια.

Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε πως δεν θέλει να δει τον πρωθυπουργό να υπογράφει ένα μνημόνιο, ενώ για τη συμφωνία που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η κυβέρνηση, ήταν κατηγορηματικός: «Αν υπάρξει και ψηφιστεί η συμφωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλαχθεί σε μνημονιακό κόμμα και θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πρόβλημα της μετανάστευσης τονίζοντας ότι ««η κατάσταση στα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, δεν γίνεται να επαφίεται η αντιμετώπιση στην τοπική χρειάζονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να λειτουργεί σα στρατόπεδο».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση