Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Λαμία: Γλίστρησε στα νερά της βροχής και σκοτώθηκε
Λαμία: Γλίστρησε στα νερά της βροχής και σκοτώθηκε

Λαμία: Γλίστρησε στα νερά της βροχής και σκοτώθηκε

Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη της Λαμίας, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το σπίτι του άτυχου 62χρονου στην οδό Ποσειδώνος πλημμύρισε από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληττε την πόλη της Λαμίας από το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 62χρονος κάλεσε την Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων.
 Την ώρα που οι Πυροσβέστες άπλωναν τις μάνικες για να κάνουν την απάντληση, ο 62χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβηκε από τον πρώτο όροφο στην αυλή και εκεί… συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr ο 62χρονος γλίστρησε στο πλατύσκαλο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι.

Οι Πυροσβέστες και η γυναίκα του 62χρονου, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, έτρεξαν να τον βοηθήσουν , ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του .

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες όλων, ο εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο της Λαμία διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Προανάκριση για το διενεργεί το Λαμίας.

Μέσα στην πόλη της Λαμίας οι μετατράπηκαν σε χειμάρρους, καθώς το αποχετευτικό σύστημα αδυνατούσε να απορροφήσει τα της ς.

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεξαγόταν με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία, αφού σε πολλές περιπτώσεις η στάθμη του νερού είχε φτάσει στο ύψος του πεζοδρομίου και σε ορισμένα σημεία το έχει ξεπεράσει. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη νότια πλευρά της πόλης, πολλές ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για παροχή βοήθειας στην άντληση υδάτων από αποθήκες και υπόγεια διαμερίσματα.

 

Πηγή: newsbomb.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση