Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Λαφαζάνης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ Νο2
Λαφαζάνης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ Νο2

Λαφαζάνης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ Νο2

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2 αλλά κρατάμε τα στοιχεία που θεωρούμε καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον ριζοσπαστισμό του, όχι όμως και τη διπλή και ασυνέπεια. Η συνέπεια λόγων και έργων είναι η προμετωπίδα μας», είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, δεν είναι εφικτό να καταργηθεί το μνημόνιο εντός Ε.Ε., ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του καταλόγισε ότι την κρίσιμη στιγμή έκανε τη μεγάλη αναδίπλωση.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι θυσίασε την υπουργική του καρέκλα για το «όχι», ενώ υπογράμμισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε μάχες για να μην ακολουθήσει η κυβέρνηση τον «μνημονιακό δρόμο».

Οι εξπρές ήταν επιλογή της κυβέρνησης, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και σημείωσε ότι ο κ. φοβήθηκε ότι θα έπαιρνε ψήφο εμπισύνης, εφόσον τη ζητούσε. «Ο κ. δεν ήθελε να συνεχίσει να κυβερνάει», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ποτέ δεν χαλάει τις προσωπικές του , καθώς δεν του αρέσει να προσωποποιεί τις διαφορές.

Σχολιάζοντας τη στάση του κ. Τσίπρα στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «ο κ. Τσίπρας πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος. Νόμιζε ότι θα έκανε εκλογικό περίπατο για την . Ηταν μεγάλο λάθος να πάει μετά το δημο και να συνομολογήσει μνημόνιο».

Εξάλλου, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «δεν είναι εφικτό στην να καταργηθεί το μνημόνιο» και πρόσθεσε ότι «μόνο αν είχαμε εναλλακτική λύση εξόδου από την θα μπορούσε να επιτευχθεί καλύτερη ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση