Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κύπελλο Ελλάδας: Έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής
Κύπελλο Ελλάδας: Έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής

Κύπελλο Ελλάδας: Έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής

Πέντε ολοκλήρωσαν το της πρεμιέρας του Κυπέλλου Ελλάδος. και ΠΑΣ ιάννινα απέδειξαν πως είναι ισοδύναμες ομάδες, καθώς το 1-1 επανεμφανίστηκε, όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος, και μάλιστα με την ίδια διακύμανση. Ο προηγήθηκε με τον Σπιριντόνοβιτς στο 21΄, αλλά ισοφαρίστηκε από τον ιάκο προς το τέλος του αγώνα. Αρκετά καλοί οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε αισθητά ο ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη «μάχη της πρόκρισης».

Το γκολ της αγωνιστικής σημειώθηκε από τον Δημήτρη Σιαλμά στον αγώνα ς – Τρικάλων 1-3. Ο παίκτης των Τρικάλων, με ανάποδο ψαλίδι, διαμόρφωσε νίκη της ομάδας του, χαρίζοντας στους θεατές ένα υπέροχο γκολ. Τα προηγήθηκαν με τέρμα του Τσίπρα στο 2ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει η με τον Ράνο στο 37΄. Γκόλιας στο 62΄ και Σιαλμάς στο 87΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα Χανιά, ο ΑΟ Χανίων / Κισσαμικός επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού, χάρη σε πέναλτι του Ξυδά. Πριν από την έναρξη του αγώνα, προκλήθηκε με οπαδούς των γηπεδούχων που προπηλάκισαν τον πρόεδρο του Αχαρναϊκού Γιώργο Μελά. Ως προς την αιτία του προπηλακισμού, κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων θεώρησαν υπεύθυνο τον κ. Μελά για τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη εθνική, καθώς ο νυν πρόεδρος του Αχαρναϊκού ήταν πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Χανίων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση