Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κωνσταντοπούλου: Προαναγγέλλει ίδρυση κόμματος
Κωνσταντοπούλου: Προαναγγέλλει ίδρυση κόμματος

Κωνσταντοπούλου: Προαναγγέλλει ίδρυση κόμματος

Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε ίδρυση κόμματος επιβεβαίωσε ξεκάθαρα χθες η κ. , σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ιστορίες» (ΣΚΑΪ). «Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς – εκφραστής του οποίου είναι ο κ. », δήλωσε. Η τέως πρόεδρος της Βουλής εμφανίσθηκε εξαιρετικά επικριτική έναντι του πρωθυπουργού, δήλωσε μάλιστα πεπεισμένη ότι «ο κ. ενδεχομένως και πριν από τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους ».

Τοποθέτησε την οριστική ρήξη στις σχέσεις της με τον πρωθυπουργό μετά την υπογραφή της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου. Αναφερόμενη, μάλιστα, στη μοιραία νύχτα της ς, επισήμανε ότι «δεν υπήρχε ρήγμα τότε, εγώ θεωρούσα πως ο ς είχε σπάσει, είχε καταρρεύσει και ότι έπρεπε να τον στηρίξω». Μάλιστα, αποκάλυψε την πρωτοβουλία της να επικοινωνήσει μαζί του. «Είχα στείλει μήνυμα το βράδυ της ς, λέγοντάς του ότι πρέπει να έρθει πίσω, να μην πετάξει το πολιτικό του κεφάλαιο και να μην πετάξει και την ελπίδα τόσων νέων ανθρώπων που τον εμπιστεύθηκαν». Πρόσθεσε ότι στο μήνυμα δεν έλαβε απάντηση. Αναφορικά με την ψυχολογία του πρωθυπουργού τις κρίσιμες ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή της για τη βραδιά προκήρυξης του δημοψηφίσματος. «Εδειχνε φοβισμένος και το έλεγε κιόλας, μάλιστα ρωτούσε τον Μαντά πώς να αντιμετωπίσει τον φόβο».

Η κ. μίλησε και για το Plan B αναφορικά με το νόμισμα, μεταδίδοντας την αίσθηση ότι το υπήρχε, «γινόταν αυτή η επεξεργασία και αυτή η προετοιμασία». Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίσθηκε εξαιρετικά επικριτική για τον τρόπο που λειτούργησε μετά την εκλογή του ο κ. Πρ. Παυλόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια είχε προτείνει στον κ. την Αλίκη Γιωτοπούλου, τον Επ. Σπηλιωτόπουλο, την Πέπη Ρηγοπούλου και την Ιωάννα Καρυστιάνη ως πιθανούς υποψηφίους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση