Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»
Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»

Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»

Η Επιτροπή για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους συγκεντρώνει τα πυρά όλων εκείνων που αισθάνονται ότι απειλούνται, δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου η Πρόεδρος της ς, Ζωή .

«Εκείνοι που λυσσομανούν είναι εκείνοι που σπεύδουν να αυτο-προσδιοριστούν ως θιγόμενοι από την αποκάλυψη της αλήθειας», συνέχισε, προσθέτοντας πως αν οι επι «έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου, αυτό σημαίνει κάποια πράγματα περισσότερα».

Η κ. , έχοντας δίπλα της τη και τον ειδικό επιστήμονα Ερικ Τουσέν και στο ακροατήριο τον Γιώργο Κατρούγκαλο, είπε ότι οι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια, καταγγέλλοντας μάλιστα προσπάθεια απόκρυψής της με τη και προθύμων μέσων ς.

Ο κ. Τουσέν είπε μεταξύ άλλων ότι θα διερευνηθεί από την επιτροπή αν ο λαός ρωτήθηκε για τους όρους σύναψης των δανείων από την τρόικα και για τα τους. Υποσχέθηκε ότι θα επιδειχτεί σοβαρότητα στον έλεγχο και θα υπάρξει ενδελεχής των στοιχείων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση