Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»
Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»

Κωνσταντοπούλου: «Η Επιτροπή για το χρέος συγκεντρώνει τα πυρά όσων απειλούνται»

Η Επιτροπή γι το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους συγκεντρώνει τ πυρά όλων εκείνων που αισθάνονται ότι απειλούνται, δήλωσε σε έκτακτη Τύπου η της ς, .

«Εκείνοι που λυσσομανούν είναι εκείνοι που σπεύδουν να αυτο-προσδιοριστούν ως θιγόμενοι από την αποκάλυψη της αλήθειας», συνέχισε, προσθέτοντας πως αν οι επικριτές «έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου, αυτό σημαίνει κάποια πράγματα περισσότερα».

Η κ. , έχοντας δίπλα της τη Σοφία Σακοράφα και τον ειδικό επιστήμονα Ερικ Τουσέν και στο ακροατήριο τον ιώργο Κατρούγκαλο, είπε ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια, καταγγέλλοντας μάλιστα προσπάθεια απόκρυψής της με τη βοήθεια και προθύμων μέσων ς.

Ο κ. Τουσέν είπε μεταξύ άλλων ότι θα διερευνηθεί από την αν ο λαός ρωτήθηκε για τους όρους σύναψης των δανείων από την τρόικα και για τα αποτελέσματα τους. Υποσχέθηκε ότι θα επιδειχτεί σοβαρότητα στον έλεγχο και θα υπάρξει ενδελεχής έλεγχος των στοιχείων.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση