Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κομματική πειθαρχία από Θεοδωράκη
Κομματική πειθαρχία από Θεοδωράκη

Κομματική πειθαρχία από Θεοδωράκη

Γρμμή σκληρής κομμτικής πειθαρχίας στην αποψινή ψηφοφορία για το τρίτο θα τηρήσει ο κ. Στ. . «Το Ποτάμι δεν είναι . Θα κινηθούμε όλοι σαν μια γροθιά», δήλωσε χθες ο επικεφαλής του κινήματος, τονίζοντας ότι προέχει η διασφάλιση της χώρας στην . Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι το Ποτάμι διατηρεί τις σοβαρές διαφωνίες του με την , ωστόσο δεν μπορεί παρά να ψηφίσει υπέρ της ς. Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε και ενώπιον των βουλευτών του Ποταμιού ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί διαφοροποιήσεις στην κρίσιμη ψηφοφορία.

Η σκληρή στάση του κ. Θεοδωράκη υπαγορεύθηκε εν πολλοίς και λόγω των δημόσιων δηλώσεων βουλευτών όπως ο κ. Γρ. Ψαριανός, ο οποίος είχε θέσει ως όρο για τη θετική ψήφο του την αποδοχή εκ μέρους του κ. Αλ. Τσίπρα για αλλαγή του εκλογικού νόμου και κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Ο κ. Ψαριανός απείχε από την χθεσινή της Κ.Ο., στάση η οποία ερμηνεύεται από ορισμένους και ως προπομπός και της σημερινής στάσης την οποία θα τηρήσει κατά την ψηφοφορία.

Στη χθεσινή Κ.Ο. του Ποταμιού αποφασίστηκε ομοφώνως και η ανάληψη πρωτοβουλίας για συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της Βουλής, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της προέδρου της Βουλής. Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κ. Ζωή νσταντοπούλου ότι κωλυσιεργεί και δεν ασκεί τα καθήκοντά της.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση