Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης
Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Σύμφων με τελευτία ενημέρωση της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 17:00 διεκόπη η κυκλοφορία ολων των οχημάτων στη έα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών και στα δύο τα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται, επίσης,σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας και στα δύο τα, στο ύψος του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Παράλληλα, όλα τα ΚΤΕΛ από την Κεντρική και Βόρεια , έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα.

Την ίδια στιγμή, τα έντονα συνεχίζονται στην περιοχή του Μαρτίνου και της Υλίκης με την ίδια ένταση.

Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού, εκεί όπου τα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Προβλήματα στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει η έντονη χιονόπτωση που σημειώνεται από το πρωί στη έα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της κακοκαιρίας δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των λεωφορείων και φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έκαναν λόγο για εγκλωβισμένους οδηγούς, ενώ οι εικόνες από την περιοχή της Μαλακάσας και του Μαρτίνου δείχνουν τους ακινητοποιημένους οδηγούς και την πυκνή χιονόπτωση.

 

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση