Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κλειστά από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης τα σύνορα της Ελλάδας για πολίτες εκτός ΕΕ
Κλειστά από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης τα σύνορα της Ελλάδας για πολίτες εκτός ΕΕ

Κλειστά από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης τα σύνορα της Ελλάδας για πολίτες εκτός ΕΕ

Από αύριο στις 6 το πρωί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χ μας πολίτες χωρών εκτός , παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη που σχετίζεται αποκλειστικά με επείγουσα ή , ανακοίνωσε ο υφ Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ίκος Χαρδαλιάς.

Σημείωσε επίσης πως όσοι βρίσκονται στη χώρα μας από το εξωτερικό για , συνέστησε να περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις όποιες τους στο εσωτερικό, επισημαίνοντας πως όσοι βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα μπορούν να φύγουν από τη χώρα και πριν από την παρέλευση του χρόνου αυτού.

Σε ό,τι αφορά τους και τους κοινοτικούς αλλοδαπούς, ανέφερε πως μπορούν να εισέρχονται στη χώρα, απευθύνοντάς τους ισχυρή σύσταση να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα για 14 ημέρες.

Στο πλαίσιο αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού σε πληθυσμό που διαμένει στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης ήσων, τα οποία λειτουργούν σε κατάσταση υπερπληρότητας, ενημέρωσε ότι θα ισχύσει περιορισμός κυκλοφορίας των διαμενόντων στα ΚΥΤ, με την ελεγχόμενη μετάβαση τους στα οικεία αστικά κέντρα για την κάλυψη των αναγκών τους.

Συγκεκριμένα, είπε θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης, ανά μία ώρα, σε περιορισμένες ομάδες ατόμων στα γειτονικά αστικά κέντρα, μεταξύ 7 το πρωί και 7 το βράδυ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση