Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα
Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Εντολή γι κλείσιμο όλων των οργνωμένων παραλιών και των χιονοδρομικών κέντρων έδωσε ο πρωθ Κυριάκος , όπως γνωστοποίησε χθες με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρωθ αναφέρει ότι «η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους υς χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων».

Κυρ. : Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό, μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε (βίντεο)

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την » αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος παροτρύνει τους πολίτες και κυρίως τις γιαγιάδες και τους παππούδες να μείνουν σπίτι.

Ενσωματωμένο βίντεο
«Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κοροναϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε με προσεκτικά τι θα σας πω. Πρώτον, όχι κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά. , συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Θα μου πείτε “είναι δύσκολο”, είναι δύσκολο αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την μας» αναφέρει στο σποτ ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση