Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα
Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Εντολή για κλείσιμο όλων των οργανωμένων παραλιών και των χιονοδρομικών κέντρων έδωσε ο Κυριάκος , όπως γνωστοποίησε χθες με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο αναφέρει ότι «η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων».

: Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό, μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε (βίντεο)

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθ Κυριάκος .

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος παροτρύνει τους και κυρίως τις γιαγιάδες και τους παππούδες να μείνουν σπίτι.

Ενσωματωμένο βίντεο
«Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κοροναϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε με προσεκτικά τι θα σας πω. Πρώτον, όχι κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά. , συναθροίσεις, ασπασμοί και με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Θα μου πείτε “είναι δύσκολο”, είναι δύσκολο αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγεία μας» αναφέρει στο σποτ ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση