Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό
Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό

Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό

Ολοκληρώθηκε ργά το πόγευμα η   του Πρωθυπουργού με τον Υπουργό Δικαιοσύνης . Παρασκευόπουλο, τον Υπ. Εσωτερικών . Βούτση, τον Υπ. Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη και τον Αναπληρωτή Υπ. Προστασίας του Πολίτη . Πανούση. 

Συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που άπτονται του σωφρονιστικού συστήματος και της αστυνόμευσης. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση, συνεπής στις προγραμματικές της , προχωράει αταλάντευτα το νομοθετικό της έργο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άμεσα θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές και θα ακολουθήσουν τα νομοσχέδια για την ΕΡΤ, τη διοικητική μεταρρύθμιση και τον αθλητισμό.

Στη σημερινή στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, συζητήθηκε συγκεκριμένα:

•       η θεσμική προετοιμασία για την ένταξη του χαρτοφυλακίου της Προστασίας του Πολίτη στο με κεντρική στόχευση την προστασία των δικαιωμάτων, των ελευθεριών και της δημόσιας τάξης
•       η συγκρότηση μόνιμης ειδικής επιτροπής της ς για τον έλεγχο της αστυνόμευσης.
Η νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών με πρώτες την αναμόρφωση του σωφρονιστικού κώδικα και του ποινικού κώδικα.

Πηγή: koutipandoras.gr 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση