Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ για την δίκη της Χ. Α.
Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ για την δίκη της Χ. Α.

Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ για την δίκη της Χ. Α.

Με συλλαλητήριο θα υποδεχτούν τη της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 8 π.μ., η ΑΔΕΔΥ και άλλα συνδικάτα, όπως η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΕΪΝΑΠ, η και πρωτοβάθμια σωματεία.

«Αυτή η πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ. Η συνομοσπονδία έχει κηρύξει και 4ωρη στάση εργασίας στην , από τις 7:30 ώς τις 11:30 π.μ. Το συλλαλητήριο διοργανώνει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (), ενώ το «παρών» θα δώσουν ο Δήμος Κορυδαλλού και άλλοι δήμοι της περιοχής.

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα όλα τα και οι δημοτικές υπηρεσίες στον Κορυδαλλό, όπως ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Στ. Κασιμάτης.

Βασικό αίτημα του δήμου είναι η μη διεξ της πολύκροτης δίκης στις φυλακές Κορυδαλλού. Στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξαν το αίτημα ο αντι Πειραιά . αβρίλης και οι δήμαρχοι των όμορων δήμων. Οι δημοτικές αρχές θα καταθέσουν σχετική ένσταση με την έναρξη της διαδικασίας, τη Δευτέρα.

Παράλληλα, η Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη προτείνει συμπλήρωση των μαρτύρων κατηγορίας με τον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και τους βουλευτές Λιάνα Κανέλλη, Β. Κικίλια, Σπ. Λυκούδη, Π. Ρήγα, Μαρία Κανελλοπούλου και άλλους. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, σημείωσε πως «προβληματίζει η απουσία από τον κατάλογο μαρτύρων που κλήθηκαν από την εισαγγελία, εκπροσώπων των κομμάτων που είχαν κληθεί να καταθέσουν κατά την προδικασία».

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση