Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Και Επιτροπή Σοφών για τα μνημόνια
Και Επιτροπή Σοφών για τα μνημόνια

Και Επιτροπή Σοφών για τα μνημόνια

Μια επιτροπή «σοφών», που θα μελετήσει τις οικονομικές πολιτικές που εφαρμόσθηκαν την τελευταία πενταετία, φαίνεται ότι θα προκύψει ως καρπός σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε η βουλευτής της .Δ., .

Με που απηύθυνε προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και κοινοποίησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  η κ. εκφράζει την ότι η εξεταστική επιτροπή για τα , η συγκρότηση της οποίας θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη Βουλή, δεν μπορεί να ελέγξει τα αποτελέσματα των πολιτικών που ασκήθηκαν την τελευταία πενταετία στη χώρα και θα προκαλέσει ένταση στην ζωή. Ετσι, προτείνει τη σύσταση επιτροπής διεθνώς αναγνωρισμένων οικονομολόγων, που θα απαρτίζεται από διακεκριμένους επιστήμονες, όπως π.χ. τον καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη, η οποία θα μελετήσει τις αδυναμίες των οικονομικών πολιτικών που εφαρμόσθηκαν το διάστημα αυτό.

Ο , απαντώντας στην «αγαπητή Ντόρα», όπως προσφωνεί την κ. , υπεραμύνεται της επιλογής για σύσταση Εξεταστικής, αποδέχεται, ωστόσο, και την παράλληλη σύσταση της επιτροπής «σοφών». Από την πλευρά της .Δ. αναφέρθηκε ότι η πρόταση θα αξιολογηθεί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση