Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κατρούγκαλος: «Προβοκάτσια τα περί ανώτατης σύνταξης στα 600 ευρώ»
Κατρούγκαλος: «Προβοκάτσια τα περί ανώτατης σύνταξης στα 600 ευρώ»

Κατρούγκαλος: «Προβοκάτσια τα περί ανώτατης σύνταξης στα 600 ευρώ»

Για προβοκάτσια και για δημοσίευμα που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα έκανε λόγο ο πρώην Εργασίας , σε Τύπου σχετικά με το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που μιλούσε για πρόταση από τον ίδιο για θέσπιση ανώτατης σύνταξης στα 600 ευρώ.

«Ποιος τρελός θα εισηγείτο ανώτατη σύνταξη στα 600 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι το δημοσίευμα προήλθε από μία εφημερίδα της Αριστεράς και έκανε λόγο πως το δημοσίευμα είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας και το συνέδεσε με την προεκλογική περίοδο.

Ωστόσο, τόνισε ότι θεωρεί το γεγονός ατυχές, δεν το ταυτίζει με την εφημερίδα και δεν επιθυμεί να υπάρξει μέσα από αυτό ένας της Αριστεράς.

Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στην Επιτροπή που έχει συσταθεί ώστε να βρεθεί εναλλακτική πρόταση για το ασφαλιστικό -όπως προβλέπεται από τη -, που θα δίνει τη δυνατότητα να μην γίνει νέα στις συντάξεις που προκύπτει από τα δύο προηγούμενα μνημόνια του 2010 και του 2012. Επανέλαβε τη θέση του για ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό και τόνισε προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η αυτής της επιτροπής.

Πριν τον κ. Κατρούγκαλο, έκανε η εκπρόσωπος του Ολγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δήλωσε ότι εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς ψευδών να ανυπόστατων ειδήσεων που στοχεύουν πρόσωπα, με σκοπό, όμως, να πληγεί ο και να δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να συγκυβερνήσει όπως διακαώς επιθυμεί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση