Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά
Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά

Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά

Καταγγελίες σε βάρος της Ζωής για την υπόθεση των εξοπλιστικών απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε την κα ότι «πήρε τη για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια».

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «έβαλε στο κρασί της» και πρόσθεσε ότι «οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να είχαν πάει στην Ολομέλεια». Στο ερώτημα αν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά της Ζωής , ο Πάνος Καμμένος είπε «δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση» τόνισε, ενώ έκανε λόγο και για της κας Κωνσταντοπούλου με τον Αντώνη Κάντα.

«Μαθαίνω ότι υπήρχαν της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ’ ενοχλούν πάρα πολύ διότι η αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη » πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1DfGLCbpOD -

"Αλιεύοντας" την είδηση