Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά
Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά

Καταγγελίες Καμμένου εναντίον της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά

Καταγγελίες σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των εξοπλιστικών απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου ότι «πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια».

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «έβαλε νερό στο κρασί της» και πρόσθεσε ότι «οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να είχαν πάει στην Ολομέλεια». Στο ερώτημα αν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Καμμένος είπε «δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση» τόνισε, ενώ έκανε λόγο και για σχέσεις της κας Κωνσταντοπούλου με τον Αντώνη Κάντα.

«Μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ’ ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • « Ελλειμματικό νερό στην ευάλωτη γεωργία της Θεσσαλίας: Ψηφιακές αειφορικές εφαρμογές » - https://t.co/7FGXkR2Cgr -

  • Τι προβλέπεται για τις διοικητικές πράξεις στους οικισμούς του Πηλίου - https://t.co/ACz4HJoZIE -

  • Στον Δήμο Βόλου παραχωρείται το Πανθεσσαλικό Στάδιο - https://t.co/8uQVCaczyy -

"Αλιεύοντας" την είδηση