Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καμμένος: Αποχωρώ από την πολιτική αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στην Βουλή
Καμμένος: Αποχωρώ από την πολιτική αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στην Βουλή

Καμμένος: Αποχωρώ από την πολιτική αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στην Βουλή

Την αποχώρησή του από την σκηνή προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος στην περίπτωση που οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα μπουν στη στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Στο ερώτημα, αν στην πιθανότητα της μη εισόδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο έχει τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα πως αν είναι πρώτος θα τον υπουργοποιήσει ο κ. Καμμένος απάντησε: «Εγώ θα αποχωρήσω από την . Αν δεν μπούμε στη και ο ελληνικός λαός δε θέλει τη δική μας φωνή, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να παραμείνω στην πολιτική».

Τόνισε πως «τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εγώ δέχομαι τη δημοκρατική διαδικασία. Αν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Εμείς δείξαμε μία εντιμότητα στη συνεργασία μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (ΑΝΤ1).

Στο ερώτημα αν αυτό θα σημάνει και τη διάλυση του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. απάντησε: «Δεν διαλύεται το κόμμα, είναι ένα κίνημα πολιτών, θα προχωρήσει, θα γίνει ένα συνέδριο κ.ο.κ.».

Επίσης, καησε σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε , στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εάν συνεργαστεί ο με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», ξεκαθάρισε.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μετεκς συνεργασίας με το , τόνισε χαρακτηριστικά: «εάν ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της εκκλησίας, να κάτσουμε να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση