Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη
Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Σε οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός υ στο Ρέθυμνο οι κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου κρατείτο αλυσοδεμένος ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», στο βίντεο εμφανιζόταν η ανήλικη κόρη ενός από τους απαγωγείς να μπαίνει στο υπο και να ταχυδρομεί ένα δέμα. Πώς το συμβάν συσχετίστηκε με την απαγωγή; Καλά ενημερωμένες πηγές αποκάλυψαν ότι το δέμα περιείχε μια πρόσφατη –ενδεχομένως την τελευταία– επιστολή των απαγωγέων προς την του 54χρονου. Οι κατέγραψαν τις κινήσεις της ς και κατάφεραν να εντοπίσουν το κρησφύγετο των απαγωγέων.

Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης οριστικοποιήθηκαν την Κυριακή. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που ήταν καθ' οδόν προς τα ιάννενα, βρισκόταν σε επικοινωνία με τον επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κρήτη, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη. Η συνελήφθη, όπως και ο πατέρας της που φέρεται, στο παρελθόν τουλάχιστον, να δραστηριοποιείτο ως μεσίτης.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε χθες στις 7.30 π.μ., σε μάντρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, λίγο έξω από το Ρέθυμνο. Ηταν φανερά καταβεβλημένος από την εξάμηνη ομηρία του. Στο σημείο συνελήφθησαν δύο άτομα, ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένα άτομο με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που είχε αναλάβει τη φρούρηση του Λεμπιδάκη.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση