Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη
Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Σε οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός ταχυδρομείου στο οι κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου κρατείτο αλυσοδεμένος ο 54χρονος .

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», στο βίντεο εμφανιζόταν η ανήλικη κόρη ενός από τους απαγωγείς να μπαίνει στο υπο και να ταχυδρομεί ένα δέμα. Πώς το συμβάν συσχετίστηκε με την απαγωγή; Καλά ενημερωμένες πηγές αποκάλυψαν ότι το δέμα περιείχε μια πρόσφατη –ενδεχομένως την τελευταία– των απαγωγέων προς την οικογένεια του 54χρονου. Οι κατέγραψαν τις κινήσεις της 16χρονης και κατάφεραν να εντοπίσουν το κρησφύγετο των απαγωγέων.

Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης οριστικοποιήθηκαν την Κυριακή. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. νσταντίνος Τσουβάλας, που ήταν καθ' οδόν προς τα Γιάννενα, βρισκόταν σε επι με τον επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κρήτη, νσταντίνο Λαγουδάκη. Η 16χρονη συνελήφθη, όπως και ο πατέρας της που φέρεται, στο παρελθόν τουλάχιστον, να δραστηριοποιείτο ως μεσίτης.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε χθες στις 7.30 π.μ., σε μάντρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, λίγο έξω από το . Ηταν φανερά καταβεβλημένος από την εξάμηνη ομηρία του. Στο σημείο συνελήφθησαν δύο άτομα, ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένα άτομο με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που είχε αναλάβει τη φρούρηση του Λεμπιδάκη.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση