Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Καλλιάνος: Ο Λεβέντης με απειλούσε για την κριτική μου στον ΣΥΡΙΖΑ
Καλλιάνος: Ο Λεβέντης με απειλούσε για την κριτική μου στον ΣΥΡΙΖΑ

Καλλιάνος: Ο Λεβέντης με απειλούσε για την κριτική μου στον ΣΥΡΙΖΑ

Στον λόγο αποχώρησής του από την «Ενωση Κεντρώων» αναφέρθηκε ο ιάννης Καλλιάνος, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιάννης Καλλιάνος, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης του είπε πως «αν ξανακάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλεξιάδη θα τον διώξει από το κόμμα».

«Η αφορμή ήταν μια που έβγαλα για τον Αλεξιάδη που εξηγούσα γιατί είναι τόσο αισιόδοξος, ενώ ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Μετά τη συγκεκριμένη με πήρε ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης και μου είπε αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος προσθέτοντας: «Δεν πήγα σε κανένα κόμμα για να με προκαλεί κανείς ότι θα με διώξει. Είμαι στην κοινωνία για να βοηθήσω στην κοινωνία».

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο ίδιος οδεύει προς τη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε: «Είμαι άνθρωπος μετριοπαθής και επέλεξα ένα κόμμα του υ. Δεν επέλεξα ένα κόμμα του υ για να χαϊδεύω τα αυτιά του κ. . Δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός θέλω να παραμείνω ενεργός. Μελετώ τις θέσεις όλων των κομμάτων και θα επιλέξω αν θα κάνω ό,τι κάνω στο » ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη ΝΔ».

Ο κ. Καλλιάνος, από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος του κ. Λεβέντη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα με μια αιχμηρή επιστολή, στην οποία επί της ουσίας επιβεβαιώνει τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στην με αφορμή την τακτική προσέγγισης του κ. Λεβέντη προς τον κ. .

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση