Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Κάκωση στην αυχενική μοίρα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον σκιέρ στη Βασιλίτσα
Κάκωση στην αυχενική μοίρα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον σκιέρ στη Βασιλίτσα

Κάκωση στην αυχενική μοίρα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον σκιέρ στη Βασιλίτσα

«Κάκωση στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας» διαπιστώθηκαν στη σορό του άτυχου σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, τη στιγμή που έκανε snowboard με την παρέα του, στο χιονοδρομικό κέντρο ς ρεβενών.

Αυτό τόνισε ο Ιωάννης Φούντος, σε του έξω από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης, μετά τη νεκροψία-νεκρο που διενήργησε.

 Το χιονοδρομικό κέντρο ς ήταν κλειστό και ο 31χρονος μαζί με μια παρέα πέντε φίλων από την και το εξωτερικό και το πρωί της Παρασκευής κάνοντας πεζοπορία έφτασαν σε βουνοπλαγιά και ξεκίνησαν την κατάβασή τους με snowboards. Στο σημείο εκείνο φαίνεται ότι υπήρξε κατολίσθηση που είχε ως να τον παρασύρει. Οι φίλοι του κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον απεγκλωβίσουν από τα χιόνια και με το ειδικό όχημα του χιονοδρομικού, που είχε φθάσει ήδη στο σημείο, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο που σταθμεύει μονίμως στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου και ξεκίνησε αμέσως διακομιδή του στο νοσοκομείο ρεβενών.

Λίγη ώρα αργότερα, τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες έκαναν συνεχώς προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή. Στο νοσοκομείο Γρεβενών είχε ήδη σημάνει συναγερμός και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παντελή Αλεξιάδη, οι γιατροί προσπάθησαν για πάνω από μια ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς όμως .

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση