Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος σήμερα
Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος σήμερα

Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος σήμερα

Ηλιοφάνεια και έντονη , με κατά τόπους συνθήκες καύσωνα στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα. Λίγες μπόρες ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στα βορειότερα και ορεινά τμήμα της Ανατολικής ς και της ς.

Η θερμοα στη Δυτική θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη από 18 έως 39, στην Κεντρική Ελλάδα από 20 έως 41 βαθμούς και ενδεχομένως τοπικά στη Θεσσαλία 42 βαθμούς, στην Ήπειρο από 20 έως 35, στην Δυτική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 40, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 35, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 37 και στις Σποράδες και στις Κυκλάδες από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις, ενώ τοπικά στα νοτιότερα πελάγη πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην αναμένεται ηλιοφάνεια και έντονη . Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοα στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 39 βαθμούς.

Στη αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη με λίγες τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς, αλλά περιφερειακά του κέντρου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση