Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ήρθε η ώρα της Αθήνας!
Ήρθε η ώρα της Αθήνας!

Ήρθε η ώρα της Αθήνας!

Του Γιάννη Καλλιάνου

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά με για όλους όσοι γιορτάζετε! Εδώ και ημέρες σας έχω ανακοινώσει ότι η Δευτέρα θα είναι μια μέρα με χιονόκαιρο για την Αττική. Μάλιστα μάθατε πρώτοι απ'όλους για αυτή την εξέλιξη! Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα είχαμε πει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν ότι αύριο Δευτέρα έρχεται και η ώρα της Αττικής! Θα χιονίσει από το μεσημέρι (ενδεικτικά) και έπειτα ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Και μάλιστα αργά το βράδυ της Δευτέρας (προς το ξημέρωμα της Τρίτης) ίσως έχουμε και κάποιες εκπλήξεις! Στα βόρεια προάστια ειδικά το χιόνι θα είναι κατά διαστήματα πυκνό και ενδέχεται να έχουμε και αξιόλογες χιονοστρώσεις!

ΑΞΙΟΛΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣ

Θα χιονίσει σε πολύ χαμηλά υψόμετρα και στην Εύβοια, στο Πήλιο, στις , στη και την ανατολική Φθιώτιδα, στην Πελοπόννησο αλλά και αργότερα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

ΨΥΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Πρώτοι επίσης μάθατε ότι θα είχαμε θερμοκρασίες κοντά στους – 18°C στα πιο ορεινά της χώρας. Το πρωί σήμερα στην Πτολεμαΐδα ο υδράργυρος κατρακύλησε στους – 19°C. Το πρωινό της Τρίτης θα είναι ακόμη πιο δύσκολο μιας και αναμένεται τοπικά να δούμε ακόμη και λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες ειδικά στα βορειοδυτικά της χώρας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΣ ΣΦΟΔΡΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη έρχονται νοτιάδες στα δυτικά που θα φέρουν πολύ υγρασία. Επειδή ήδη είναι εγκλωβισμένο ψύχος σε όλη τη χώρα, θα ξεκινήσει να χιονίζει πολύ πυκνά στα δυτικά ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα (όπως και στα βόρεια) και σταδιακά θα το “γυρίσει” σε . Προσοχή όμως διότι τα στην έναρξη της ς της Τετάρτης θα είναι πολύ πολύ πυκνά!

Καλή Κυριακή, φίλοι μου!

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση