Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υπουργείο Ενέργειας: Ενδεχόμενο πολιτικό σαμποτάζ πίσω από τις αποκοπές ρεύματος
Υπουργείο Ενέργειας: Ενδεχόμενο πολιτικό σαμποτάζ πίσω από τις αποκοπές ρεύματος

Υπουργείο Ενέργειας: Ενδεχόμενο πολιτικό σαμποτάζ πίσω από τις αποκοπές ρεύματος

Για περιπτώσεις υπερβάλλοντος ζήλου κάποιων υπαλλήλων της ακόμη και ενδεχόμενου πολιτικού σαμποτάζ με στόχο το χτύπημα της κυβέρνησης, κάνουν λόγο υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος με αφορμή περιπτώσεις διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές με χαμηλά ποσά ανεξόφλητων λογαριασμών.

«Η πρέπει να τηρήσει αυστηρά το όριο αποκοπής ρεύματος για ανεξόφλητες άνω των 1000 ευρώ. Το αναγκαίο συμμάζεμα θα πρέπει να γίνει μαζί με την αναγκαία κοινωνική ευαισθησία» τονίζουν από το ΥΠΕΚΑ και αναφέρουν ότι εξετάζονται περιπτώσεις που υπήρξε αποκοπή ρεύματος με απλήρωτο λογαριασμό ύψους 300 ευρώ.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν την αποφασιστικότητα του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Παναγιώτη Σκουρλέτη να ζητήσει από τη διοίκηση της ΔΕΗ την  παραδειγματική τιμωρία υπαλλήλων ή και διευθυντών που δεν τηρούν τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από το υπουργείο σχετικά με τα όρια των ανεξόφλητων οφειλών και τις αποκοπές ρεύματος. Πηγές του υπουργείου μάλιστα αναφέρουν ότι έχει ήδη διασταυρωθεί καταναλωτή που η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή ηλεκτροδότησης με ανεξόφλητο λογαριασμό κάτω των 300 ευρώ ενώ διερευνώνται και άλλες αντίστοιχες .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

"Αλιεύοντας" την είδηση