Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ιούλιος Συναδινός, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού
Ιούλιος Συναδινός, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Καθήκοντα γενικού γραμματέα Αθλητισμού αναλαμβάνει και επίσημα ο Ιούλιος Συναδινός, καθώς δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ ο του.

Ο νέος γγΑ γεννήθηκε στην το 1962, είναι εκπαιδευτικός, ενώ υπήρξε του στίβου. Σπούδασε στο Κρατικό Ινστιτούτο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού «Λένιν» της ς και αποφοίτησε με master Παιδαγωγικής και προπονητή κλασσικού αθλητισμού (1983-1988). Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη και ανακηρύχθηκε Διδάκτορας Παιδαγωγικών Επιστημών Ph.D. με «Αθλητική Κοινωνιολογία».

Εργάσθηκε για περισσότερα από δώδεκα χρόνια ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική , πολλά από αυτά στο Αθλητικό Περιστερίου, με ειδικότητα προπονητή Στίβου (1992-2004).

Διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Κλασσικού Αθλητισμού και επί 14 χρόνια ενεργός προπονητής ομάδας στίβου στο Περιστέρι.

Είναι μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς από το 1990, υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματός του και κατόπιν συντονιστής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Επαιξε ενεργό ρόλο στην επεξ του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου και στα κινήματα Αλληλεγγύης.

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση