Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες

Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες

Aνοικτή Ημερίδα/workshop με θέμα:”Δίνοντας δύναμη στους καταναλωτές ταχυδρομικών υπηρεσιών: Νέες εξελίξεις, προκλήσεις και λύσεις” διοργανώνει η Ομάδα των Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες – ERGP στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 12:00-18:00, στο DERAG Hotel Kanzler, Adenauerallee 148, 53113 Βόννη (Γερμανία).

Η Ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς εστιάζοντας ειδικότερα σε ενώσεις καταναλωτών, ταχυδρομικές επιχειρήσεις, ενώσεις εργαζομένων, φορείς επίλυσης διαφορών, αλλά και Πανεπιστήμια.

Στην Ημερίδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να εκθέσουν τις απόψεις τους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές, μέλη του ERGP.

Η Ημερίδα θα καλύψει δύο κύριες ενότητες:

-Η πρώτη ενότητα θα είναι αφιερωμένη στα παράπονα των καταναλωτών και θα εξετάσει πρακτικές κα εμπειρίες από τα -μέλη, ιδίως σχετικά με τη και την πληρότητα της πληροφόρησης που προσφέρεται στους καταναλωτές, δεδομένου ότι παρατηρείται τα τελευταία χρόνια πληθώρα νέων καινοτόμων τρόπων εξυπηρέτησης και τεχνολογικών εξελίξεων (π.χ. αυτοματοποιημένες θυρίδες).

-Στη δεύτερη ενότητα θα πραγματοποιηθεί και συζήτηση για τη μελέτη των Κύριων Εξελίξεων στην Ευρωπαϊκή Ταχυδρομική Αγορά.

Η μελέτη αυτή πραγματοποιείται με μέριμνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων φορέων στην του τελικού κειμένου της μελέτης.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα που ακολουθεί και να την στείλουν στο GROW-ERGP@ec.europa.eu, έως 6/11/2017.

Family Name: Mr/Mrs…

First name:

Nationality:

Date of birth: xx/xx/xxxx

ID or Passport Nr:

Organisation:

E-mail:

Phone and mobile phone:

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση