Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες

Ημερίδα στη Γερμανία για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες

Aνοικτή Ημερίδα/ με θέμα:”Δίνοντας δύναμη στους καταναλωτές ταχυδρομικών υπηρεσιών: Νέες εξελίξεις, προκλήσεις και λύσεις” διοργανώνει η Ομάδα των Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες – ERGP στις 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00-18:00, στο DERAG Hotel Kanzler, Adenauerallee 148, 53113 Βόννη (Γερμανία).

Η Ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους εστιάζοντας ειδικότερα σε ενώσεις καταναλωτών, ταχυδρομικές επιχειρήσεις, ενώσεις εργαζομένων, επίλυσης διαφορών, αλλά και Πανεπιστήμια.

Στην Ημερίδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να εκθέσουν τις απόψεις τους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές, μέλη του ERGP.

Η Ημερίδα θα καλύψει δύο κύριες ενότητες:

-Η πρώτη ενότητα θα είναι αφιερωμένη στα παράπονα των καταναλωτών και θα εξετάσει πρακτικές κα εμπειρίες από τα κράτη-μέλη, ιδίως σχετικά με τη διαφάνεια και την πληρότητα της πληροφόρησης που προσφέρεται στους καταναλωτές, δεδομένου ότι παρατηρείται τα τελευταία χρόνια πληθώρα νέων καινοτόμων τρόπων εξυπηρέτησης και τεχνολογικών εξελίξεων (π.χ. αυτοματοποιημένες θυρίδες).

-Στη δεύτερη ενότητα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση για τη μελέτη των Κύριων Εξελίξεων στην Ευρωπαϊκή Ταχυδρομική Αγορά.

Η μελέτη αυτή πραγματοποιείται με μέριμνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων φορέων στην του τελικού κειμένου της μελέτης.

Οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα που ακολουθεί και να την στείλουν στο GROW-ERGP@ec.europa.eu, έως 6/11/2017.

Family Name: Mr/Mrs…

First name:

Nationality:

Date of birth: xx/xx/xxxx

ID or Passport Nr:

Organisation:

E-mail:

Phone and mobile phone:

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση