Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Οικονομικοί εισαγγελείς ερευνούν δάνεια ΜΜΕ
Οικονομικοί εισαγγελείς ερευνούν δάνεια ΜΜΕ

Οικονομικοί εισαγγελείς ερευνούν δάνεια ΜΜΕ

Ελέγχους σε δανειοδοτήσεις εκδοτικών και ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων διενεργούν οι οικο εισαγγελείς για ποσά πάνω από 500 χιλιάδες σε όλα τα πιστωτικά της χώρας.

Η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων (Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη) ξεκίνησε πριν από περίπου 20 ημέρες, ύστερα από σχετικό έγγραφο που απεστάλη από τον υπουργό Παναγιώτη ικολούδη, που έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο κατά της φοροδιαφυγής και της ς.

Σύμφωνα με το έγγραφο ικολούδη, όλα τα που έλα τα τελευταία χρόνια εκδοτικές και επιχειρήσεις ραδιοτηλεοπτικών μέσων ελέγχονται, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια από αυτά είναι ενήμερα και ποια όχι. Επίσης, ο έλεγχος επεκτείνεται, κυρίως, στις συνθήκες λήψεως των δανείων, αν διαθέτουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις, αν εξυπηρετούνται και γενικότερα αν εγκρίθηκαν με την τήρηση της νομιμότητας ή όχι.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γαληνός Μπρης, που ανέλαβε να τρέξει την έρευνα, απέστειλε έγγραφο σε όλα τα πιστωτικά , προκειμένου να λάβει στοιχεία για τα των ελεγχόμενων επιχειρήσεων, το αργότερο, ώς τις 4 Μαΐου.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση