Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ηχηρή παρέμβαση Νικολούδη για μίζες
Ηχηρή παρέμβαση Νικολούδη για μίζες

Ηχηρή παρέμβαση Νικολούδη για μίζες

Στο σκανδαλώδες και πολυπλόκαμο σύστημα της «μίζας» που είχε στηθεί στη χώρα, με πρωταγωνιστές εντός και εκτός των συνόρων, και που η λειτουργία του κόστισε στην ελληνική πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια, αναφέρθηκε σε παρέμβασή του από τη , κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, ο αρμόδιος για την της ς υπουργός Επικρατείας Παν. Νικολούδης.

Αφού, δε, έδωσε με συγκεκριμένα παραδείγματα γεύση ως προς το εύρος του φαινομένου, σημείωσε ότι οι ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν όχι μόνο στους αποδέκτες, αλλά και στους «χορηγούς» του υ χρήματος.

«Δεν υπάρχει και νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία, ότι μία από τις βασικές αν όχι η βασικότερη αιτία για την οποία αυτή η χώρα περιήλθε στη γνωστή κατάσταση, τη λεγόμενη «κατάσταση της οικονομικής ς», είναι η η οποία εμφανίστηκε ως ενδημικό φαινόμενο σε όλες τις δημόσιες και κυρίως στις που αυτή η χώρα γιαδεκαετίες –κυρίως στην πρώτη δεκαετία του καινούριου αιώνα, δηλαδή από το 2000 έως το 2010- υπέγραψε με εταιρείες που βρίσκονταν κατά κύριο λόγο στο »., είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολούδης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση