Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές

 

Με δική της πόφση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η  Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η πρόεδρος της διακομματικής Επιτροπής που συγκρότησε η ίδια για την δση των γερμανικών οφειλών.

«Αντικείμενο της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής είναι η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης και τεκμηρίωσης, με οργανωμένο τρόπο, των αδιαμφισβήτητων ιστορικών στοιχείων που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την ελληνική επιχειρηματολογία για την διεκση των οφειλομένων, και τη συστράτευση και άλλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και διεθνών οργανισμών σε αυτή την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης προς το σκοπό αυτό,πραγματος επαφών με άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια και με το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και της διοργάνωσης συνεδρίων και διαλέξεων για το ζήτημα αυτό», σημειώνεται στη σχετική απόφαση της Προέδρου της Βουλής.

Τη συγκρότηση της διακομματικής επιτροπής αποφάσισε πρόσφατα η Πρόεδρος της Βουλής και σε αυτή συμμετέχουν ακόμα οι έξι αντιπρόεδροι του Κοινοβουλίου (Αλ. Μητρόπουλος, Ι.Μπαλάφας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Νικ. Κακλαμάνης, Σπ. Λυκούδης, . Λαμπρούλης), καθώς και οι Μαρία Κανελλοπούλου, Ευη Καρακώστα, ερ. Μπαλαούρος, Ι. Σταθάς, Ι. Κεφαλογιάννης, Α. Κατσανιώτης, Δ. Κυριαζίδης, Ηλ. Παναγιώταρος, Ν. Μαυραγάνης και Δημ. Κωνσταντόπουλος.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η 15η Ιουλίου έχει προσδιοριστεί ως κατ' αρχήν διορία προκειμένου η εν λόγω Επιτροπή να υποβάλει το των εργασιών της.

Πηγή:iefimerida.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση