Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Η κάθοδος των Βρετανών στη Ρόδο: Τους υποδέχθηκαν με χορούς και τραγούδια
Η κάθοδος των Βρετανών στη Ρόδο: Τους υποδέχθηκαν με χορούς και τραγούδια

Η κάθοδος των Βρετανών στη Ρόδο: Τους υποδέχθηκαν με χορούς και τραγούδια

Με χορούς, και παραδοσιακά κεράσματα του νησιού έγιναν δεκτοί οι τουρίστες της πρώτης ς charter για το 2015 στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο της εταιρείας Thomson Airlines, που μετέφερε 188 επιβάτες από το έφτασε στον διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου στις 20.50 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ 10 λεπτά αργότερα ακολούθησε αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας από το Μάντσεστερ, με 221 επιβάτες.

Οι Βρετανοί τουρίστες έμειναν έκπληκοτι όταν αντίκρισαν τη Φιλαρμονική Καλυθιών της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας να παίζει και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Βιλλανόβα» ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές να χορεύουν τους χορούς του νησιού.

Επίσης, μέλη του Συλλόγου, ντυμένες με παραδοσιακές παραδεισιώτικες στολές μοίραζαν το παραδοσιακό ροδίτικο στους τουρίστες που ήταν χορηγία της ς Νοτίου Αιγαίου. Παράλληλα, μοιράστηκαν χάρτες της Ρόδου στους επισκέπτες και ως δύο συσκευασίες που περιείχαν και τσάι του βουνού, προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το μέσα στην αίθουσα αφίξεων ήταν ευχάριστο και οι πρώτοι από αέρος επισκέπτες της Ρόδου για την τουριστική περίοδο 2015 δήλωσαν κατενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την πρωτοβουλία αυτή.

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση