Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..
Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..

Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..

Την πλήρη των 50 στελεχών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Αδωνι Γεωργιάδη παρουσιάζει η Καθημερινή.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι υπογραφές 13 επικεφαλής Νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και πολλές οργανώσεις εξωτερικού. Συγκεκριμένα υπερ Γεωργιάδη υπογράφουν οι Πρόεδροι Ηνωμένων Πολιτειών (Σ.Βαχαβιώλος), Κύπρου (Λ.Δημητρίου), Αυστραλίας (Γ.Καλλιμάνης) και Βελγίου (Γ.Σαμπατάκος) και εντός συνόρων οι ομόλογοί τους της Καβάλας, της Λέσβου, των Σερρών, της Α’ Αθήνας, του νομού Μεσσηνίας, της Αργολίδας και των νομών Δράμας και Χαλκιδικής.

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου (Στ. Καρμαντζής), δύο μέλη της Π.Ε. από την αλλά και ικανός αριθμός στελεχών που, για τους παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ, θεωρούνται ότι ανήκουν στο στενό πυρήνα επιρροής του τέως Προέδρου του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά την αρχική «περιπέτεια» της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, λόγω της χρονικής προθεσμίας, διαπιστώθηκε και άλλο πρόβλημα καθώς στις 50 υπογραφές που κατέθεσε περιλαμβανόταν και στέλεχος που είχε υπογράψει υπέρ του Ευ. Μεϊμαράκη. Το κενό που δημιουργήθηκε, καθώς στον κ. Γεωργιάδη δόθηκε χρόνος να φέρει άλλη υπογραφή, ανέλαβε να καλύψει ο νυν Γραμματέας Συντονισμού Τομεών Κοινοβουλευτικού Έργου και Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, επί Αντ. Σαμαρά, κ.Γ. Λουλουδάκης.adonis

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση