Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..
Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..

Οι 50 υπογραφές του Άδωνι..

Την πλήρη των 50 στελεχών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ς που υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Αδωνι Γεωργιάδη παρουσιάζει η Καθημερινή.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι υπογραφές 13 επικεφαλής Νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας ς, μεταξύ αυτών και πολλές οργανώσεις εξωτερικού. Συγκεκριμένα υπερ Γεωργιάδη υπογράφουν οι Πρόεδροι Ηνωμένων Πολιτειών (Σ.Βαχαβιώλος), Κύπρου (Λ.Δημητρίου), Αυστραλίας (Γ.Καλλιμάνης) και Βελγίου (Γ.Σαμπατάκος) και εντός συνόρων οι ομόλογοί τους της Καβάλας, της Λέσβου, των Σερρών, της Α' ς, του νομού Μεσσηνίας, της ς και των νομών Δράμας και Χαλκιδικής.

Επίσης, ο Χίου (Στ. Καρμαντζής), δύο μέλη της Π.Ε. από την ΟΝΝΕΔ αλλά και ικανός αριθμός στελεχών που, για τους παροικούντες την γαλάζια , θεωρούνται ότι ανήκουν στο στενό πυρήνα επιρροής του τέως Προέδρου του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά την αρχική «περιπέτεια» της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, λόγω της χρονικής προθεσμίας, διαπιστώθηκε και άλλο πρόβλημα καθώς στις 50 υπογραφές που κατέθεσε περιλαμόταν και στέλεχος που είχε υπογράψει υπέρ του Ευ. Μεϊμαράκη. Το κενό που δημιουργήθηκε, καθώς στον κ. Γεωργιάδη δόθηκε χρόνος να φέρει άλλη υπογραφή, ανέλαβε να καλύψει ο νυν Γραμματέας Συντονισμού Τομεών Κοινοβουλευτικού Έργου και Γραμματέας Οργανωτικού της , επί Αντ. Σαμαρά, κ.Γ. Λουλουδάκης.adonis

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση