Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » H επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου για την εθνική τραγωδία
H επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου για την εθνική τραγωδία

H επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου για την εθνική τραγωδία

“Βρισκόμστε στο πλευρό του ελληνικού λού τούτες τις δύσκολες ώρες. Είμαστε σε διαρκή διάλογο με τις ελληνικές αρχές και, μέσω των υπηρεσιών της ΓΔ Περιφερειακής Πολιτικής, παρέχουμε την αναγκαία συνδρομή ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία πρόσβασης στο (Ε).”

Τα παραπάνω τόνισε η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα και προσθέτει: “Επί του τος, οι ελληνικές αρχές προβαίνουν σε εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις , βάσει της οποίας θα απευθύνουν την αίτηση για το Ε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αμέσως μόλις πληρωθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση στο εν λόγω ταμείο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καταβληθεί μια προκαταβολή το συντομότερο δυνατό.

 Επιπλέον, αφότου πληρωθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση στο ΤΑΕΕ, η θα έχει επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθεί από ποσοστό συγχρηματοδότησης 95 % για έργα ανασυγκρότησης χρηματοδοτούμενα στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής.

Τέλος και εξίσου σημαντικό, όπως έχω ήδη γράψει στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και στον Υπουργό κ. Χαρίτση, τόσο εγώ όσο και οι υπηρεσίες μου, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τα επιχειρησιακά προγράμματα που αφορούν την στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής, κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών.

Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε τη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και να αναζωογονήσουμε την οικονομική δραστηριότητα στις πληττόμενες περιοχές.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση