Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που θύμισε στους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι»
Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που θύμισε στους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι»

Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που θύμισε στους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι»

Με μία καυστική σχολίασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη .

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του .

 Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει απόψεις «πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών  με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια».

Επίσης, ο υπενθυμίζει στην σχετική τη δέσμευση «για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές».

Ως προς το ζήτημα της επιχειρηματικότητας, το δελτίο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού υποστηρίζει τα εξής:

«Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε ύψους 3.5 δισ στην , την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την . Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση