Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Γλέζος: Απαράδεκτη η συμφωνία, η ηγεσία πρέπει να συνέλθει
Γλέζος: Απαράδεκτη η συμφωνία, η ηγεσία πρέπει να συνέλθει

Γλέζος: Απαράδεκτη η συμφωνία, η ηγεσία πρέπει να συνέλθει

 «Είναι απαράδεκτη αυτή η συμφωνία. Να αντιδράσουν οι σύντροφοι στις επιλογές του ενιαίου κόμματος. Καλώ την να συνέρθει. Αυτή είναι μια επιλογή της ς του κόμματος» δήλωσε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης ( MEGA).

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός. Το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα τρία. Αυτοί που είναι στο , η ομάδα του Λαφαζάνη και η . Ευελπιστώ, ο να ταυτιστεί με την του και να απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο » πρόσθεσε.

Για το ενδεχζόμενο συμμετοχής του στο κόμμα Λαφαζάνη σημείωσε: «Έχω πει ότι για μένα η μορφή του νομίσματος δεν ανατρέπει τον ρόλο του νομίσματος. Εγώ στις εκλογές θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα οράματά του. Ούτε από την , ούτε από αυτούς που βρίσκονται στο Μαξίμου δεν εκφράζονται τα οράματα του κόμματος».

Ο κ. υπογράμμισε ότι «αφέντης είναι τα μέλη του κόμματος και πρέπει να ακουστούν» και υποστήριξε ότι κάποιοι του έχουν πει να σκάσει. «Μου έχουν πει κάποιοι “σκάσε”. Τι θέλει κι ανακατεύεται ο γέρος και εγώ τους απαντώ με ρήσεις του Σόλωνα, ότι πολίτης είναι αυτός που έχει υποχρέωση να ανακατεύεται στα κοινά» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση