Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατηγορεί τη ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης
Για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατηγορεί τη ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατηγορεί τη ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Έντονα ενοχλημένος και κάνοντας λόγο για πρωτοφανή παραβίαση της εκλογικής ς, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού , με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στο   facebook  ο γραμματέας της Δ με την οποία καλεί όσους ψηφοφόρους «σκέφτονταν να ψηφίσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις όπως το Ποτάμι να στηρίξουν τη Δ».

Σε δική του ανάρτηση του στο  facebook o  κ. Θεοδωράκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η δημόσια έκκληση της να μην ψηφίσει Ποτάμι μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας είναι της εκλογικής ς, είναι  ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό και είναι έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία.

Ελπίζουμε οι Έλληνες να δώσουν την  δέουσα απάντηση.

H   από ότι φαίνεται δεν αλλάζει. Ακολουθεί τις ίδιες παλαιοκομματικές απόψεις που υπερασπιζόταν και τα χρόνια που κυβερνούσε».

Ο κ. Θεοδωράκης πάντως που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του μαζί με στενούς του συνεργάτες, δηλώνει αισιόδοξος ότι το μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στο Ποτάμι ώστε να είναι ο καταλύτης των εξελίξεων, θα έχει τελικά απήχηση.

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση