Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΓΕΕΘΑ: ΕΔΕ για τη διαρροή του απορρήτου εγγράφου – Επίθεση Καμμένου και Κοτζιά σε αντιπολίτευση και ΜΜΕ
ΓΕΕΘΑ: ΕΔΕ για τη διαρροή του απορρήτου εγγράφου – Επίθεση Καμμένου και Κοτζιά σε αντιπολίτευση και ΜΜΕ

ΓΕΕΘΑ: ΕΔΕ για τη διαρροή του απορρήτου εγγράφου – Επίθεση Καμμένου και Κοτζιά σε αντιπολίτευση και ΜΜΕ

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό μπίνει μετά την διενέργει Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) σχετικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η οποία διετάχθη από το ΘΑ μετά από επικοινωνία του αρχηγού ΘΑ, Nαυάρχου Ευαγγέλου Αποστολάκη, με τον υπουργό ς Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Τη σχετική διαταγή είχε γνωστοποιήσει προηγουμένως ο κ. Καμμένος, με ανάρτηση του στο , με την οποία διεμήνυε ότι «με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται».

Σήμερα το πρωί η ΝΔ ανέβασε τους τόνους καθώς με ανακοίνωση της διερωτήθηκε «Τι έχουν να κρύψουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος;» κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου».

Το μεσημέρι της Πέμπτης με το θέμα ασχολήθηκε και ο ΥΠΕΞ κ. ο οποίος με ανάρτηση του στο επιτέθηκε σε «διαπλεκόμενους» που του επιτίθενται επειδή «υπερασπίζεται την νομιμότητα».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση