Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αναβάλλονται οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας
Αναβάλλονται οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Αναβάλλονται οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

 

Αντιμέτωπη με την απαξίωση αλλά και έντονες εσωτερικές διεργασίες βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία καθώς η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος οδηγείται ακόμη και σε !

Το ηλεκτρονικό σύστημα πιστοποίησης – καταγραφής των ψηφοφόρων ουδέποτε λειτούργησε, με αποτέλεσμα, τρεις ώρες μετά το προγραμματισμένο άνοιγμα της κάλπης (7:00 το πρωί), η διαδικασία να μην έχει ξεκινήσει, τα προβλήματα να παραμένουν και το σενάριο της αναβολής να καθίσταται το πλέον πιθανό.

Το λογισμικό που σχεδιάστηκε αποδείχθηκε μη λειτουργικό, παρά το γεγονός ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου εδόθη μάχη για την της κατάρρευσης. Πλέον, με δεδομένο ότι το σύστημα δεν μπορεί να είναι πλήρως λειτουργικό και, κυρίως, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητά του, η .Δ. βρίσκεται προ διλήμματος: είτε να αναβάλλει τη διαδικασία εισπράττοντας και το πολιτικό κόστος της εξέλιξης είτε να οδηγηθεί σε μία προβληματική διαδικασία και, ενδεχομένως, σε ένα αμφισβητούμενο αποτέλεσμα που θα αποτελέσει θρυαλλίδα διάσπασης.

ζητά ο Μεϊμαράκης

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για τους χειρισμούς που οδήγησαν στο σημερινό φιάσκο εμφανίζεται ο υπηρεσιακός Πρόεδρος της .Δ. Ευ. Μεϊμαράκης που ζήτησε να υπάρξει αναβολή στη διαδικασία.
“Δυστυχώς υπαρχουν προβλήματα στη διαδικασια εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πανε να ψηφίσουν μεχρι τις 09.00 πμ αναμένοντας ”, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητςοτάκης.
“Αδιανόητο να υπάρχουν τόςα προβλήματα στη διαδικαςία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι ΝΔκράτες. Ζήτω άμεςη ομολοποίηςη της κατάςταςης”, ανάρτησε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόςτολος Τζιτζικώςτας.
“Μην ξεκινήςετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το συςτημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώςω. Συγγνώμη στον κοσμο”, η αναρτηςη του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021 #ΚempoKarate - https://t.co/494MBUSP8k -

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

"Αλιεύοντας" την είδηση