Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Φωτιές στην κυβέρνηση λόγω Πανούση
Φωτιές στην κυβέρνηση λόγω Πανούση

Φωτιές στην κυβέρνηση λόγω Πανούση

Σοβαρούς τριγμούς και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο κόμμα, προκάλεσε με τις δημόσιες του χθες, μέσω της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» και της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Κ», ο αναπληρωτής Γιάννης .

Το Μέγαρο Μαξίμου -που θεώρησε ότι οι όποιες του υπουργού στον χειρισμό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων από αντεξουσιαστές απαντήθηκαν στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Τετάρτη, όταν αποφασίσθηκε να δρομολογηθεί η «μετακόμιση» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης- αιφνιδιάσθηκε από την εξέλιξη. Η αμηχανία στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης ήταν εμφανής. Ωστόσο, η κυβερνητική διεμήνυσε από νωρίς την πρόθεσή της να μη «σηκώσει» το θέμα, καθώς κάτι τέτοιο θα μεταφραζόταν σε διαδικασία αποπομπής του κ. Πανούση.

Ο αναπληρωτής ουσιαστικά με το άρθρο του αμφισβητεί την «αριστεροσύνη» καθενός που θεωρεί ότι «αριστερή διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική, κοινωνική, εθνική ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση, ίσως και χωρίς δικαστές ή )», ενώ διερωτάται «πώς νοούν οι “καθαρόαιμοι” την “αριστερή Αστυνομία”. Να καίγονται οι από τους κουκουλοφόρους; Κι αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη και την κοινωνία και από ποιους ελέγχονται;».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση