Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Φορο-λοταρία: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε
Φορο-λοταρία: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Φορο-λοταρία: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Στους 4.556.328 νήλθν οι φορολογούμενοι που μπήκαν στην κληρωτίδα του υπουργείου Οικονομικών κατά την πρώτη λοταρία που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα με βάση τις συν τους με ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η προκύπτει ότι στην κληρωτίδα μπήκαν λαχνοί που αντιστοιχούσαν σε 8.254.535 συν, που πραγματοποιήθηκαν συνολικά από 4.556.328 ΑΦΜ. Η συνολική αξία των συναλλαγών ήταν 2.093.786.015,92 , ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

Ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι προκειμένου να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων που ξεκίνησε σήμερα, εξέδωσε νωρίτερα η .

Πρόκειται για τις Δημόσιες Κληρώσεις (λοταρίες) που θα διενεργεί σε μηνιαία βάση το υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες που κάνουν οι φορολογούμενοι μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η πρώτη διενεργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ. Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο .

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση