Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Φορο-λοταρία: Εντός της ημέρας στο TAXISnet οι λαχνοί για την αυριανή κλήρωση
Φορο-λοταρία: Εντός της ημέρας στο TAXISnet οι λαχνοί για την αυριανή κλήρωση

Φορο-λοταρία: Εντός της ημέρας στο TAXISnet οι λαχνοί για την αυριανή κλήρωση

Εντός της ημέρς ναμένεται να εμφανισθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί αύριο η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για δέκα μήνες κατά τη διάρκεια του (από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο). Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στη ενική ραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και θα μοιράσει από 1.000 σε 10.000 τυχερούς.

Τα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι εφόσον εισέλθουν στην της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις». Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση